Vysvětlení 1628 - Magnus

Pokud vám nic neříkají některá ze jmen v dnešním stripu, pak vězte, že:

Magnus Carlsen je šachový velmistr, který je momentálně hodnocen jako nejlepší šachista světa. Aplikace, o které se strip zmiňuje, skutečně vyšla (pro iOS a Android) a jmenuje se Play Magnus.

Serenu Williams asi není příliš třeba představovat - aktuálně se nachází na prvním místě žebříčku světových tenistek ve dvouhře.

Michael Phelps je na tom s představováním patrně podobně - jedná se o amerického plavce, který je držitelem nejvíce olympijských medailí vůbec.

Martha Stewart je velmi známá americká podnikatelka a televizní moderátorka a mimo jiné také autorka celé řady kuchařek.

Kdo je J. F. K. asi nemá smysl vysvětlovat. Snad.

Secretariat je slavný americký dostihový kůň. Takový americký Železník, dá se říct.

Muhammada Aliho asi také není potřeba příliš představovat, ale pro jistotu - jedná se o jednoho z nejslavnějších boxerů v těžké váze.

Ken Jennings je držitelem rekordu v počtu nepřerušených vítězství v televizní soutěži Jeopardy - vyhrál ji celkem čtyřiasedmdesátkrát po sobě. Pokud neznáte Jeopardy, pak vám možná pomůže informace, že u nás se obdobná soutěž vysílala pod názvem Risk a později Riskuj.

Ronda Rousey je americká zápasnice a judistka, mimo jiné držitelka bronzové olympijské medaile v judu, kterou získala v roce 2008 v Pekingu.